Currently here

Vila Pretty Womancazare eforie nord confort 3 stele

Vila Pretty Woman

Statiunea Eforie Nord Descriere statiune eforie nord

Eforie Nord este statiune balneoclimaterica permanenta cunoscuta pentru bazele de tratament balnear si este o statiune de vacanta foarte populara ,unul din motivele care determina acest lucru fiind preturile rezonabile la serviciile turistice.Exista 3 centre prinicipale de tratament deschise tot timpul anului : Sanatoriul Balnear Efosan(GRAND) unul din cele mai vechi asezaminte pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale. (bai,aerosoli,namol de Techirghiol.) , Bazade Tratament a Complexului Britania (fostul complex Steaua de Mare, Delfinul si Meduza ) si Centrul SPA al Hotelului Europa care este unul din cele mai moderne si bine dotate centre din Romania.

Cuvant inainte,

Vila Pretty Woman *** va asteapta pentru petrecerea unei vacante incantatoare alaturi de cei dragi. Confortul si atmosfera intima ale Vilei Pretty Woman completate de un cadru deosebit si o priveliste incantatoare reprezinta locul pentru vacanta ideala in orice anotimp.

Unitatea de cazare a fost data in folosinta in vara anului 2008 cu dotari corespondente a 3 stele, fiind situata in Zona Steaua de Mare, Statiunea Eforie Nord, la aproximativ 10 minute de faleza. Se poate ajunge cu facilitate atat la plaja de la Steaua de Mare ( zona relaxanta si linistita), cat si la cea de la Debarcader ( zona marginita de faleza cu terase incantatoare).

Vila Pretty Woman *** este o constructie moderna, ce va pune la dispozitie camere spatioase, cu un ambient placut si dotate la standarde inalte de calitate.

Vila este alcatuita din 10 camere acestea insumand 24 locuri de cazare si sunt dispuse astfel: - Parter: 4 camere cu pat matrimonial ce au urmatoarele dotari: baie proprie cu cabina de dus, Aer conditionat, Tv color, Cablu tv, Frigo, Balcon - Etaj: 4 camere cu 2 paturi single ce au urmatoarele dotari: baie proprie cu cabina de dus, Aer conditionat, Tv color, Cablu Tv, Frigo, Balcon - Mansarda: 2 camere cu 2 paturi matrimonial fiecare ce au urmatoarele dotari: baie proprie cu cabina de dus, Aer conditionat, Tv color, Cablu Tv, Frigo.

La Vila Pretty Woman *** va puteti relaxa privind frumoasa gradina ce da suflet locului, ce are cca. 300 mp sau servind o bautura cu gheata in zilele toride pe terasa. Ne-am gandit si la siguranta masinii dvs. astfel va punem la dispozitie parcarea proprie.

Cu cinste si respect,

Vila Pretty Woman ***

Tur virtual

Balcon

Balcon

Priveliste minunata de pe balcon.

Gratar


Loc de gratar.

Terasa


Un loc ideal unde va puteti servii bauturile.

Parcare


Loc de parcare in fata vilei.